Προφίλ


Η ΣΙΜΠΑ ΑΕ είναι εμπορική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες εδώ και χρόνια απολαμβάνουν τις αξεπέραστες ευκολίες που προσφέρουν τα προιόντα της εταιρίας.

Στη σειρά προιόντων της συγκαταλέγονται το κορυφαίο πρεσσοσύστημα Samurai, καθώς και η αυτόνομη συσκευή μαγειρικής Simpela.

Το πρεσσοσύστημα Samurai είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την νοικοκυρά κάθε ηλικίας προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε οτι δεν καίει κανένα ύφασμα, καταναλώνει λίγο ρεύμα, αφαιρεί λεκέδες και γενικά είναι πολύ έυκολο στη χρήση σε δύσκολα σημεία των ρούχων, καθώς και στο στρώσιμο των κρεμασμένων κουρτινών. Αξίζει να σημειωθεί οτι πέραν των προαναφερθέντων υπηρεσιών το Samurai μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό του φούρνου, του απορροφητήρα και των πλακιδίων του σπιτιού.

Η πολυσυσκευή μαγειρέματος Simpela είναι φτιαγμένη κατά τέτοιο τρόπο που να λειτουργεί αυτόνομα, κάτι που την κάνει μοναδική στον κόσμο. Μαγειρεύει, τηγανίζει και ψήνει, χωρίς ρεύμα, γκάζι ή κάρβουνα. Προσφέρει μια μοντέρνα μέθοδο μαγειρικής η οποία είναι οικονομική,υγιεινή και δίνει μια ξεχωριστή γεύση στα φαγητά σας.

Η ΣΙΜΠΑ Α.Ε έχοντας την πεποίθηση οτι προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και χρησιμότητας προιόντα δουλεύει με απευθείας πωλήσεις, γεγονός που της επιτρέπει να προσφέρει τα προιόντα της στη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Copyrights 2004 by Simpa SA Designed and Developed by nbh-New Business Horizons